Privat rengøring

mere energi i hverdagen

Jævnlig rengøring af hjemmet er meget vigtigt for vores helbred og velvære. Et rent indeklima betyder bedre sundhed og mere energi og overskud i hverdagen. Lad os stå for rengøringen – så kan du fokusere på de ting, der betyder mest for dig i stedet.

Interesseret? – sådan foregår det

Efter aftale med dig laver vi en plan for hvilke rum, der skal rengøres og hvor ofte. Du har måske brug for en rengøring af hele huset, eller det kan være nogle specifikke rum som køkken og bad.

Vi laver en individuel løsning ud fra dine behov. Det er også muligt at tilkøbe indendørs vask af vinduer, hvis du ønsker det med i den samlede pakke.

Her er nogle eksempler på områder, vi kommer over:

  • aftørring af vandrette flader
  • støvsugning og vask af gulve
  • rengøring af skabslåger og døre
  • pudsning af spejle og glas i køkkenlåger og franske døre
  • afkalkning af vaske, armaturer og brusehoveder
  • rengøring af toilet
  • vask af vinduer

 

En tillidssag

Du kan altid være tryg ved at lukke vores rengøringsteam ind i dit hjem. Der er fuld fortrolighed og diskretion omkring din private bolig.

Vores aftale kan hen ad vejen justeres, hvis dit behov ændrer sig. Har du træ- eller linoliumsgulve, som har brug for specielle sæber, tager vi naturligvis højde for det.

Slutrengøring

Hos Snedkers Rengøring kan vi håndtere slutrengøring af udflytningslejligheder fx efter et dødsfald. Her kan der være brug for både oprydning og rengøring samt evt. desinfektion og luftrensning for at gøre lejligheden klar til ny indflytning. Vores kompetente medarbejdere tager professionelt hånd om hele processen, til lejligheden fremstår ren og fri for bakterier og lugtgener.

Det siger kunderne:

Vi kommer det tidspunkt, der passer dig – til en aftalt pris.

Kontakt os og få et tilbud på rengøring.