Offentligt betalt rengøring

Fritvalgsleverandør

Et rent indeklima og sundhed går hånd i hånd. Vi tager os af nullermænd og bakterier instutioner og til dig, som ikke selv kan klare rengøringen og har fået bevilget rengøring af Morsø Kommune.

Bevilget rengøring – sådan foregår det

Når du søger om hjælp til rengøring, kommer der en medarbejder fra Morsø Kommune på besøg. Sammen kigger I på hvilke behov, du har for hjælp til praktiske opgaver, samt hvordan du kan støttes i at nå dine mål i forhold til at klare mest muligt selv.

Kommunen laver herefter en individuel vurdering med konkrete tiltag til støtte. Ud over rengøring af hele eller dele af boligen kan der også gives hjælp til tøjvask m.m.

Når dette er på plads, kontakter kommunen Snedkers Rengøring, som en godkendt som Fritvalgsleverandør ved Morsø Kommune.

Sammen lægger vi en plan for praktisk hjælp til dig ud fra den vurdering, som kommunen har lavet. Højst et par dage senere og til den aftalte tid dukker én af vores søde medarbejdere op på din bopæl for at hjælpe dig med rengøring osv.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra rengøring, som f.eks. vask af vinduer.

 

Rengøring af daginstitutioner

Snedkers Rengøring tager sig også af rengøring af bl.a. daginstitutioner i Morsø Kommune.

Hvis børn og personale skal trives i institutionen, er det vigtigt at hygiejnen er tiptop. Og ikke mindst i gulvhøjde, hvor børnene ofte leger, er det vigtigt at holde styr på nullermænd og bakterier. Halter rengøringen, kommer smitte med bakterier og vira nemt til at florere med både syge børn og personale til følge. Et rent indeklima er godt for helbredet og giver mere energi og velvære i hverdagen.

 

Det siger kunderne:

Vi kommer det tidspunkt, der passer dig – til en aftalt pris.

Kontakt os og få et tilbud på rengøring.